Scantech TrackScan-P optikai 3D mérőrendszer​

Az intelligens optikai nyomkövető méréssel és nagy felbontású kamerákkal tervezett TrackScan-P képes az alkatrészek pontos mérésére anélkül, hogy referenciacélokat kellene kitűznie. Ez az optikai 3D mérőrendszer, amely egy hordozható 3D szkennerből és egy optikai követő i-Trackerből áll, kiválóan alkalmas nagyméretű tárgyak 3D szkennelésére. Széles körben alkalmazható minőségellenőrzésre, termékfejlesztésre, reverse engineeringre és egyéb iparágakban, például a repülőgépiparban, az autóiparban, a vasúti közlekedésben és az öntvényiparban.

További modulokkal kombinálva bővíthető alkalmazásokat tesz lehetővé. Egy kiegészítő fénymodullal párosítható a préselt alkatrészek körének, hornyainak és megmunkált furatainak vizsgálatához. A követő T-Probe segítségével pontos érintkezési méréseket végez élek, körívek és hornyok esetében. Robotkarra szerelve optimális választás az intelligens és automatizált 3D-ellenőrzéshez.

Páratlan gyorsaság és részletgazdagság

A TrackScan kiemelkedő funkciója az azonnali élfelismerés. A felhasználók az eredeti CAD-modellek importálása nélkül vizsgálhatják a helyszínen a különböző kivitelű présdarabok körvonalait, hornyait és megmunkált furatait.

A hatékony élérzékelés a szürkeérték-mérésnek és az opcionális kiegészítő fénymodulnak köszönhetően lehetséges. A pontos és megismételhető furatpozíciók és átmérők révén jó méréseket biztosít.

A többféle munkamód közötti szabad váltással a TrackScan akár 0,025 mm-es pontossággal és akár 2 600 000 mérés/s ultragyors mérési sebességgel alkalmazkodik a különböző szkennelési helyzetekhez. A 7 párhuzamos kék lézervonal jól teljesít a részletek megörökítésében. A plusz kék lézervonal célja a mély lyukak és a nehezen hozzáférhető területek 3D adatainak hatékony gyűjtése.

Markerek nélküli 3D szkennelés

A TrackScan-P 3D rendszer optikai nyomkövetője lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy azonnal elkezdjék a szkennelést anélkül, hogy markereket kellene felragasztani, ami jelentősen javítja a hatékonyságot és csökkenti a költségeket.

Repülőgépipari minőségű alapanyagokból készült, így strapabíró és megbízható. Emellett erős interferencia-ellenálló képességgel is büszkélkedhet, hogy rezgésektől és hőingadozásoktól függetlenül zökkenőmentesen működjön. Fejlett algoritmusának köszönhetően a TrackScan megbízhatóan rögzíti a fényvisszaverő és sötét felületek 3D adatait.

Bővíthető alkalmazások

i-Tracker
Mérési tartománya dinamikusan bővíthető további i-Trackerek hozzáadásával, így nagyméretű objektumok mérésére is képes a pontosság veszélyeztetése nélkül.

T-Probe
Párosítható egy nyomkövető T-szondával (különböző méretekben választható) a nehezen hozzáférhető területek, például lyukak és rejtett pontok szondázásához. Ez az érintkező mérőszonda pontos eredményeket tud biztosítani a kiváló, 0,030 mm-es egypontos megismételhetőséggel.

AM-CELL
A robotkarra szerelhető automatizált AM-CELL 3D mérőrendszerré alakítható, amely hatékony és sorozatos mérést tesz lehetővé.

M-Track
Az i-Tracker intelligens robotpálya-tervezéshez és -vezetéshez útvonaltervezési szoftverrel is kombinálható.

Műszaki adatok

Repülés és űrkutatás

Gyorsítsa fel a tervezési és karbantartási munkafolyamatokat professzionális és ipari 3D-s szkennerekkel.

Autóipar

A koncepciótervezéstől a gyártásig irányítsa a feladatokat szigorúbb követelményekkel.

Energetika és nehézipar

Élvonalbeli 3D szkennelés szélturbinákhoz, hidraulikus rendszerekhez és építőipari gépekhez.

Vasúti szállítmányozás, hajózás

Vonatok, metrók, hajók és jachtok pontos mérése ellenőrzéshez és karbantartáshoz.

Szerszámtervezés

Fejlessze a szerszámtervezést, ellenőrzést és javítást a könnyen használható és csúcsminőségű 3D szkennerekkel.

Nem-ipari felhasználás

Intergálja a 3D szkennelést az iparágak jelenlegi eljárásaiba az egészségügytől kezdve a szobrászaton, az oktatáson és a kutatáson át a szórakoztatásig.

A SCANTECH TrackScan optikai 3D mérőrendszer megállja a helyét ipari környezetben, könnyen és jól használható nagy pontosságot igénylő feladatok ellátásában is!

TÖLTSE LE 4 OLDALAS ANGOL NYELVŰ TÁJÉKOZTATÓNKAT!

Név:* E-mail cím:* Munkahely neve:* Telefonszám:* Hozzájárulok ahhoz, hogy a SinterAM Kft., és anyavállalata, a VARINEX Zrt. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!