SCANTECH KSCAN-MAGIC 3D SZKENNER

A KSCAN-Magic Upgrade sorozat, az infravörös és kék lézereket egyetlen sokoldalú műszerbe integráló, korszerű kompozit 3D szkenner sokféle alkalmazásra alkalmas. Ez a berendezés öt szabványos működési móddal büszkélkedhet: nagyfelületű szkennelés párhuzamos infravörös lézerekkel, ultragyors szkennelés kék lézerkeresztekkel, hiperfinom szkennelés kék párhuzamos lézerekkel, mélyfurat-szkennelés egyetlen kék lézerrel, valamint beépített nagyfelületű fotogrammetriai rendszer.

Ez az innovatív 3D szkenner-sorozat több spektrumú 3D szkennelési és kalibrációs technikát alkalmaz, amely kivételes hatékonyságot és kompromisszumok nélküli pontosságot biztosít. Gyors szkennelési sebességgel, kiváló pontossággal, kiemelkedő részletességgel, széles szkennelési területtel és kiterjesztett mélységélességgel rendelkezik, amelyek nagymértékben optimalizálják a 3D mérési munkafolyamatokat és felgyorsítják a termék piacrakerülési idejét.

5 üzemmód, széleskörű alkalmazhatóság

Ultra-gyors 3D szkennelés

A készülék 17 kék lézerkereszttel képes 3D szkennelésre, és másodpercenként akár 4 150 000 mérést is rögzíthet, ami nagy mértékben javítja a munka hatékonyságát.

Beépített nagyfelületű fotogrammetria​

A beépített infravörös fotogrammetriás rendszer 3 761 mm x 3 150 mm-es felvételi tartományával hatékonyan csökkenti a nagyméretű mérésekből adódó esetleges hibákat, biztosítva a térfogati pontosságot. Különösen alkalmas nagyméretű tárgyak szkennelésére, és hatékony mérésre a pontosság veszélyeztetése nélkül.

Hiperfinom 3D szkennelés​

A KSCAN-Magic Upgrade sorozatú 3D szkenner 7 párhuzamos kék lézervonallal képes pontosan kinyerni az összetett tárgyak komplett adatait, könnyedén rögzítve minden részletet 0,010 mm-es maximális felbontással.

Nagy területű szkennelés​

A KSCAN-Magic innovatív módon 11 infravörös párhuzamos lézersorral működő nagy területű szkennelést alkalmaz. Legnagyobb szkennelési területe eléri az 1 440 mm x 860 mm-t, így könnyedén végez nagy hatótávolságú méréseket.

Mély lyukak 3D szkennelése​

Ezzel az üzemmóddal pontosan rögzíthetők a mély lyukak és a nehezen hozzáférhető területek 3D adatai.

Rugalmas felhasználás​

A szkennelés pontossága akár 0,020 mm, a térfogati pontossága pedig 0,015 mm + 0,012 mm/m az MSCAN-L15 fotogrammetriai rendszerrel párosítva, amely ultra-nagy pontosságú NDT-t biztosít különböző iparágak számára.

A KSCAN-Magic könnyű, hordozható, és bárhol-bármikor képes 3D méréseket végezni, függetlenül a rezgésektől, a hőmérséklettől és a páratartalomtól. A KSCAN-Magic képes továbbá különböző felületek 3D szkennelésére a pontos 3D adatok rögzítése érdekében, és még a fényvisszaverő és fekete felületek 3D szkennelésében is jól teljesít.

A SCANTECH KSCAN-MAGIC 3D szkennerek már nagyon sok ügyfelünknél bizonyították, hogy megállják a helyüket ipari környezetben, könnyen és jól használhatók nagy pontosságot igénylő feladatok ellátásában is!

TÖLTSE LE 4 OLDALAS ANGOL NYELVŰ TÁJÉKOZTATÓNKAT!

Számtalan funkció

Intelligens peremellenőrzés

Rendelkezik egy opcionális modullal az intelligens peremvizsgálathoz. A nagy pontosságú szürkeérték-méréssel a felhasználók pontosan ellenőrizhetik a zárt jellemzőket, és megismételhető mérési eredményeket kaphatnak.

Csövek mérése

A KSCAN-Magic különböző üzemmódjainak köszönhetően képes különböző méretű és anyagú csövek 3D szkennelésére. Az opcionális szoftverrel kombinálva a csövek visszamodellezését és ellenőrzését is el tudja végezni.

Automatizált 3D rendszer

Párosítható a Scantech automatizált 3D ellenőrző rendszerével, amely lehetővé teszi a könnyed telepítést és az intelligens vezérlést az automatizált tételes ellenőrzések elvégzéséhez.

Alkalmazási területek

Repülés és űrkutatás

Gyorsítsa fel a tervezési és karbantartási munkafolyamatokat professzionális és ipari 3D-s szkennerekkel.

Autóipar

A koncepciótervezéstől a gyártásig irányítsa a feladatokat szigorúbb követelményekkel.

Energetika és nehézipar

Élvonalbeli 3D szkennelés szélturbinákhoz, hidraulikus rendszerekhez és építőipari gépekhez.

Vasúti szállítmányozás, hajózás

Vonatok, metrók, hajók és jachtok pontos mérése ellenőrzéshez és karbantartáshoz.

Szerszámtervezés

Fejlessze a szerszámtervezést, ellenőrzést és javítást a könnyen használható és csúcsminőségű 3D szkennerekkel.

Nem-ipari felhasználás

Intergálja a 3D szkennelést az iparágak jelenlegi eljárásaiba az egészségügytől kezdve a szobrászaton, az oktatáson és a kutatáson át a szórakoztatásig.

Műszaki adatok

A SCANTECH KSCAN-MAGIC 3D szkennerek már nagyon sok ügyfelünknél bizonyították, hogy megállják a helyüket ipari környezetben, könnyen és jól használhatók nagy pontosságot igénylő feladatok ellátásában is!

TÖLTSE LE 4 OLDALAS ANGOL NYELVŰ ISMERTETŐNKET!

Név:* E-mail cím:* Munkahely neve:* Telefonszám:* Hozzájárulok ahhoz, hogy a SinterAM Kft, és annak anyavállalata, a VARINEX Zrt. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!