SCANTECH SIMSCAN 3D szkenner

A SIMSCAN egy tenyérnyi méretű, hordozható 3D szkenner, amelyet kifejezetten a szűk és nehezen hozzáférhető területek 3D szkennelésére terveztek. Teljes egészében fémből készült házzal rendelkezik, így hihetetlenül stabil és megbízható.

 

A SIMSCAN kompakt méretének, egyszerűségének és robusztus teljesítményének köszönhetően a professzionális 3D szkennerek között korszakalkotó innovációvá vált. Élvonalbeli dizájnja a német Red dot Award és a China Design Silver Award díjat is elnyerte magának.

A SIMSCAN kiváló minőségű 3D szkennelést végez, függetlenül a munkakörnyezetből adódó korlátozásoktól. Ideális mind szűk terek, mind nagyméretű alkatrészek 3D szkennelésére. A felhasználók a metrológiai minőségű 3D mérőműszer segítségével a tárgyak minden részletét pontosan megörökíthetik, és nagyon rövid idő alatt létrehozhatják a 3D modelleket.

A többfunkciós gombok segítségével a felhasználók bármikor válthatnak a különböző üzemmódok között. Egykezes működtetése rugalmas mérést tesz lehetővé, ergonomikus kialakítása pedig kényelmes használatot biztosít. Csúszásgátló burkolattal és egy pánttal rendelkezik, így a felhasználók biztonságosan, szabadon pásztázhatnak minden irányban.

Egykezes használat

A SIMSCAN tömör fémháza szilárd védelmet és rendkívüli tartósságot biztosít. A mindössze 570 g súlyú és 203 × 80 × 44 mm méretű SIMSCAN hordozható 3D szkenner páratlanul egyszerűvé teszi az egy kézzel történő szkennelést.

Üreges szerkezete miatt hatékonyabban vezeti el a hőt. A 3D szkenner hatékonyan, alacsony energiafogyasztás mellett végez méréseket. Sokoldalúságának köszönhetően a 3D mérések széles körű igényeit képes kielégíteni.

Szűk terek 3D szkennelésére is alkalmas

A versenytársaihoz képest a SIMSCAN sokkal rövidebb, 130 mm-es kameratávolsággal rendelkezik, ami meredekebb látószöget biztosít a szűk terek 3D-s szkenneléséhez. Ezért a SIMSCAN jobban képes pontos és teljes körű adatok rögzítésére a nehezen hozzáférhető helyeken, például a mély vájatokban, és biztosítja a felhasználók számára a teljes mezőre vonatkozó adatok rögzítését.

Hordozható: mobil 3D szkennelés

A SIMSCAN kompakt méretével és kiváló hordozhatósággal büszkélkedhet. Nem számít, hogy szűk helyeken vagy hatalmas tárgyak alatt, a SIMSCAN hordozható 3D szkenner bárhol és bármikor képes 3D méréseket végezni. Az AirGO Power vezeték nélküli kommunikációs kapcsolattal párosítva támogatja a mobil 3D szkennelést és az adatok megtekintését, így valóban rugalmas, megbízható és hatékony mérési élményt nyújt.

Zökkenőmentes 3D digitalizálási élmény

A SIMSCAN kifinomult algoritmusának köszönhetően akár 2,8 millió mérés/s sebességgel is képes tárgyakat szkennelni. Úgy tervezték, hogy a felhasználók számára zökkenőmentes és hatékony 3D digitalizálási élményt nyújtson.

Automatizált 3D mérés

Párosítható a Scantech automatizált 3D mérőrendszerével, így non-stop mérések végezhetők. Az automatizált, nagy tételben történő mérés legyőzi a hagyományos módszerek korlátait, és jelentősen javítja a hatékonyságot a gyártás minden szakaszában.

Pontos szkennelés – mindenhol

Beépített HD kameráival és három szkennelési módjával nagy pontosságú, akár 0,020 mm-es pontosságú szkennelést valósít meg. Pontosan rögzíti az összetett felületű vagy szűk helyen lévő tárgyak 3D-adatait.

Alkalmazási területek

Repülés és űrkutatás

Gyorsítsa fel a tervezési és karbantartási munkafolyamatokat professzionális és ipari 3D-s szkennerekkel.

Autóipar

A koncepciótervezéstől a gyártásig irányítsa a feladatokat szigorúbb követelményekkel.

Energetika és nehézipar

Élvonalbeli 3D szkennelés szélturbinákhoz, hidraulikus rendszerekhez és építőipari gépekhez.

Vasúti szállítmányozás, hajózás

Vonatok, metrók, hajók és jachtok pontos mérése ellenőrzéshez és karbantartáshoz.

Szerszámtervezés

Fejlessze a szerszámtervezést, ellenőrzést és javítást a könnyen használható és csúcsminőségű 3D szkennerekkel.

Nem-ipari felhasználás

Intergálja a 3D szkennelést az iparágak jelenlegi eljárásaiba az egészségügytől kezdve a szobrászaton, az oktatáson és a kutatáson át a szórakoztatásig.

Műszaki adatok

A SCANTECH SIMSCAN 3D szkennerek már nagyon sok ügyfelünknél bizonyították, hogy megállják a helyüket ipari környezetben, könnyen és jól használhatók nagy pontosságot igénylő feladatok ellátásában is!

TÖLTSE LE 4 OLDALAS ANGOL NYELVŰ ISMERTETŐNKET!

Név:* E-mail cím:* Munkahely neve:* Telefonszám:* Hozzájárulok ahhoz, hogy a SinterAM Kft. és annak anyavállalata, a VARINEX Zrt. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!