Additív gyártás fémből, DMLS folyamattal és stabil, megismételhető alkatrészminőséggel

A fémalapú additív gyártás elnevezés különféle technológiákat foglal magában, mint például a porágy fúzió (Powder Bed Fusion – PBF), a különféle segédanyagokkal dolgozó Metal Binder Jetting (MBJ) technológia vagy a és a Laser Cladding, mint felhegesztési technológia.

A DMLS® – Direct Metal Laser Solidification a bevált PBF technológiák közé tartozik, több szabadalommal az EOS közel három évtizedes fejlesztése eredményeként jelenleg az elfogadott szabványos technológia a fém 3D nyomtatás területén. A DMLS-módszert elsősorban olyan igényes iparágakban történő gyártásra használják , mint a repülőgépipar,  az autóipar,  az orvosi,  a szerszám  – és  a turbina gyártás. Ezek az iparágak egységes alkatrészminőséget igényelnek, olyan tulajdonságokkal, mint a hagyományos öntési vagy kovácsolási folyamatok.

Az EOS GmbH. a vezető globális ipari fém 3D nyomtató gyártó. A DMLS technológiának és  a széles termékportfóliónak köszönhetően lehetővé tesszük ügyfeleink számára, az ideális méretű és teljesítményű megoldás implementálását.

Az ipar elvárásainak megfelelően megbízható és megismételhető alkatrészminőséget kínál minden általunk gyártott berendezés.

Az EOS olyan rendszerek, anyagok és folyamatok átfogó portfólióját kínálja, amelyek rugalmasan kombinálhatók az Ön gyártási igényeinek megfelelően.