EOS FDR webinárium – Apró dolgok nagy különbségeket teremtenek

Szabadítsa fel az FDR 3D nyomtatás erejét! 

Szeretettel meghívjuk az EOS élő webináriumára, amelyen megismerheti a legújabb FDR technológia (finom, részletes felbontású 3d nyomtatás) képességeit és felhasználási területeit.

Időpont: 2023. július 19. szerda, 9.00 vagy 16.00 (választható) 

Készen áll rá, hogy szabadjára engedje a finom részletfelbontású (FDR) 3D nyomtatás erejét? 

Íme néhány téma, amelyről hallhat majd az EOS additív gyártás szakértőjétől és első FDR-kísérleti ügyfelétől, az 1zu1-tól: 

Az egyedülálló FDR technológia lehetővé teszi, hogy diverzifikálja portfólióját. A borotvaéles CO-lézerrel mostantól olyan végfelhasználói alkatrészeket nyomtathat 3D-ben, amelyek ultravékonyak, rendkívül pontosak, finomak és összetettek. A webinárium kitér arra, hogy milyen tervezési szabályokat kell figyelembe venni az FDR-ben rejlő lehetőségek teljes kihasználásához, valamint alkalmazási példákat és bevált módszereket mutat be az FDR-gyártáshoz.  

Ha az Ön alkalmazásai 40 mikron alatti tűréseket és robusztus technológiai megközelítést igényelnek, az FDR a megfelelő megoldás! Regisztráljon még ma, hogy a következő alkalmazása számára elérhetővé tegye a finom részletfelbontást! 

4 kulcsfontosságú kérdés, amelyre választ kaphat: 

Milyen előnyei vannak az FDR-nek, milyen rendszer- és alapanyagválasztási lehetőségek vannak?

Milyen tervezési irányelveket kell figyelembe venni az FDR-technológia használatakor? 

Melyek az FDR-technológia alkalmazási területei? 

Mit tanult az 1zu1 az FDR használatából, és milyen előnyöket hozott ez a technológia a termelés tekintetében? 

Előadók: 

Sebastian Frank, EOS

Sebastian Frank segítségével az ügyfelek kiszélesíthetik tervezési horizontjukat, és sikeresen bevezethetik az additív gyártást portfóliójukba, hogy iparágukban az additív gyártás bajnokává váljanak. Támogatja az ügyfeleket és partnereket a teljes gyártástechnológiai és minősítési folyamat során, az alkatrész kiválasztásától, az additív gyártásra optimalizált tervezésen át, a végleges alkatrész gyártásáig és a folyamat jóváhagyásáig. 

Markus Schrittwieser, 1zu1

Markus Schrittwiesert lenyűgözik az új, fejlődő technológiák, 2021 óta az 1zu1 vállalat trendekért és innovációkért felelős vezetője. A cég több, mint 20 ipari 3D nyomtatót üzemeltet, amelyek számos különböző technológiát lefednek, a műanyagokra összpontosítva. 2012-től a 3D nyomtatási  csoport vezetőjeként minden additív gyártási projektet ő felügyel, emellett folyamatosan figyeli a feltörekvő új technológiákat és azok lehetőségeit. Mielőtt az 1zu1-hoz csatlakozott volna, több mint 10 évig termékfejlesztéssel foglalkozott a nagy pontosságú áramlásméréshez használt mechatronikai eszközök területén. Markus Schrittwieser mechatronikát tanult a dornbirni Műszaki Egyetemen, majd mérnöki és nemzetközi értékesítési menedzsmentből szerzett mesterdiplomát. 

Az angol nyelvű webinárium ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Foglalja le helyét most! 
A regisztrációs gomb megnyomása után átirányítjuk Önt az EOS regisztrációs oldalára, ahol adatai megadásával jelentkezhet a webináriumra. 

Bővebben az 1zu1-ról: 

Az 1zu1 a műanyag alkatrészek kisszériás gyártásának és prototípusgyártásának egyik vezető vállalata Európában. A cég fő mozgatórugója az ügyfelek igénye – a termékfejlesztés és -bevezetés minden szakaszában a leggyorsabb és legpontosabb megoldást szeretnének nyújtani. A legjobb és leggyorsabb technológia, a magas szintű tudás és az 1zu1 csapat rugalmassága révén döntő piaci előnyt kínál.