EOS M290 az év vállalati 3D nyomtatója

Az „Év vállalati 3D nyomtatója” díjat kapott az EOS M290

A 3D Printing Industry egy globális médiavállalat, amely a 3D nyomtatás és a 3D szkennelés iránt érdeklődők számára kínál friss híreket. 2016-ban indította 3D Printing Industry Awards nevű díját, mellyel a legjobb additív gyártási alkalmazásokat, hardvert, szoftvert és alapanyagokat díjazzák. A jelölteket az iparág minden területéről érkező javaslatok alapján állítják össze, több tízezer olvasó és egy független szakértői bizottság részvételével.

A 2023-as 3D Printing Industry díj győzteseit Londonban, egy elegáns gálavacsora keretében hirdették ki. Az additív gyártási iparág vezetői és a 3D nyomtatás világából érkező vendégek részvételével a díjkiosztón az iparág kiválóságát ünnepelték. Az est egyik díjazottja az EOS M290 fémporos additív gyártóberendezés lett.

Az év vállalati 3D nyomtatója (fém): EOS M290

Fabian Alefeld, az EOS vezető tanácsadója. Fotó: 3D Printing Industry

„A 3D Printing Industry „Az év vállalati 3D nyomtatója” díj nagy megtiszteltetés, hálásak vagyunk az elismerésért. Nagyon büszkék vagyunk az időtálló EOS M290 széles körben használt, fejlett és sokoldalú fém 3D nyomtatóra, amely lehetővé teszi számos iparágban komplex alkalmazások következetes gyártását, kivételes pontossággal. Az új felügyeleti képességekkel, a lézerek bővítésének lehetőségével és a folyamatosan bővülő alapanyagportfólióval reméljük, hogy a jövőben ismételten megkapjuk majd a díjat.” – mondta Joachim Zettler, az EOS Metal Solutions üzletágának vezetője.

Ismerje meg az „Év vállalati 3D nyomtatója” díjas EOS M290 fémporos additív gyártórendszert, amely bevált sorozatgyártási megoldást kínál – egyenletes minőségben minden alkatrész és feladat esetében!

EOS M290 fémporos additív gyártóberendezés