eos webinárium

EOS WEBINÁRIUM: A 3D nyomtatás az alapanyagokról szól

Az alapanyagok kritikus szerepet játszanak a 3D nyomtatás világában. A 3D nyomtatás mint gyártási folyamat életképessége és elfogadottsága nagymértékben az anyagok fejlődésének köszönhető. A 3D nyomtatás fejlődése az anyagfejlesztés története, a továbbfejlesztett polimerektől a fémekig és kerámiákig. Nem túlzás azt állítani, hogy a 3D nyomtatással foglalkozó vállalatok versenyeznek az anyagok terén, és bizonyos mértékig alapanyaggyártókká váltak.

Az EOS következő webináriuma a 3D nyomtatási alapanyagok világának fejlődését és kihívásait veszi górcső alá.

Időpont: 2024. február 22., csütörtök, 17 óra

A webinárium időtartama egy óra, angol nyelven zajlik. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az alábbi gombra kattintva Ön átkerül az EOS oldalára, ahol a regisztrációhoz megadhatja szükséges adatait.

Támogatók:

Előadók:

Dr. Gregory Hayes, alelnök, Additive Minds, EOS

Greg Hayes stratégiai technológiai fejlesztési tanácsadó, aki a csúcskategóriás kutatás és fejlesztés területén szerzett tapasztalatokat, és az anyagtudományra és a mérnöki tudományokra összpontosít.
Az EOS-nál Greg az alkalmazott technológia vezető alelnöke, ahol a piaci igények és az AM-technológia felhasználási lehetőségeinek azonosításán dolgozik, hogy olyan termékeket fejlesszen ki, amelyek megfelelnek ezeknek a lehetőségeknek.

Preston Souza, additív gyártási termékmenedzser, igus

Preston Souza az igus North America Additive Manufacturing termékmenedzsere. 9 éves értékesítési és termékmenedzsment tapasztalattal rendelkezik, így kiválóan ismeri az igus által a mérnöki csapatoknak kínált lehetőségeket. Részt vett több globális termékworkshopon az igus kölni központjában, és döntő szerepet játszott az SLS-gyártás fejlesztésében a Rhode Island-i létesítményben.
Prestont izgalommal tölti el, hogy az igus nagy teljesítményű műanyagainak 3D nyomtatáshoz való felhasználásával kopásálló alkalmazások problémamegoldására képes.

Rob Spiegel, főszerkesztő, Design News

Rob Spiegel 20 éve foglalkozik műszaki témákkal, ebből 14 évet a Design News-nál töltött el. Írt az Automation World, a Supply Chain Management Review, az Electronic News, az Ecommerce Times és sok más lap számára is.
Korábbi életében Rob a Chile Pepper magazin kiadója volt. Olyan különböző kiadványoknak írt, mint a Rolling Stone és a True Confessions. Öt, az otthoni vállalkozásról és az internetes kereskedelemről szóló könyv szerzője.